natuurpad.jpg

Workshops

Coaching - Levensspiraal

 

Welke workshops biedt Leefbeeld?

 


 

SoulCollage® is een geweldige manier om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Door het intuïtief maken van een SoulCollage® krijg je veel inzichten. Inzichten over jezelf, over de wereld om je heen en specifiek over de persoonlijkheden in jezelf. Voor meer informatie klik hier

Chakradance™ is al dansend je lichaam en ziel met elkaar verbinden en in balans brengen. Dansen door de 7 chakra's is als reizen door 7 verschillende innerlijke landschappen. Elk met hun eigen lessen, betekenissen en verhalen. Voor meer informatie klik hier

Een Leefbeeld maken van vindsels in het bos, eventueel aangevuld en verfraaid met materialen uit het atelier. Een LeefBeeld kan gemaakt worden als start van iets nieuws of als symbool van afscheid voor iets anders. Een LeefBeeld kan ook gemaakt worden als cadeau voor een ander.
Kortom, een LeefBeeld is een geschenk aan jezelf of voor de ander. Voor meer informatie klik hier

Meditatief wandelen is een moment bewust kiezen voor jezelf. Kiezen voor het in balans brengen van je lichaam en geest. Voor meer informatie klik hier

 

Labyrint activiteiten zijn activiteiten gericht op het naar binnen gaan (loslaten), het centrum bezoeken (ontvangen) en de weg naar buiten aanvaarden (toepassen). Deze workshops / labyrint (thema) lopen helpen je om vragen en thema's uit het (jouw) dagelijks leven onderzoekt. Het labyrint kan begeleid en onbegeleid bewandeld worden. De labyrint creaties kan in een groep of individueel. Voor meer informatie over de diverse workshops klik hier.
Voor achtergond informatie over het labyrint en specifiek over het labyrinth van Leefbeeld klik hier .  

 

 

 

Heb je interesse in een workshop die niet in het overzicht staat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Chakradance™


Littleimage

Mijn verhaal:

Al vele jaren ben ik intuïtief en bewust contact aan het maken met mijn ziel.
Leer ik steeds beter haar stem te horen en haar boodschap te voelen.
'Zij' wordt mij steeds meer eigen, vertrouwd, maar vooral dierbaar! 
Met het aanbod van coaching en workshops binnen Leefbeeld stimuleer en enthousiasmeer ik mensen zich te (her)verbinden met hun unieke ziel.

Toen Chakradance™ op mijn levenspad kwam was daar direct het gevoel van thuiskomen. Ik werd in al mijn cellen geraakt. Mijn ziel herkende de unieke trillingen en mijn lichaam volgde in pure overgave. En ik? Ik genoot!

Dit gevoel van 'thuiskomen' gun ik ieder mens. Ik hoop je dan ook te mogen verwelkomen in de helende reis door de chakra's.

Carolien 

Wat is Chakradance™

Chakradance™ is een (therapeutische) bewegingsvorm die lichaam en ziel met elkaar verbindt en in balans brengt. Het is een innerlijke ontdekkingsreis door jouw 7 energiecentra (chakra's), ook wel innerlijke levensbronnen genoemd. We verbinden het lichaam en ziel met elkaar door te dansen op speciaal gecomponeerde ritmische muziek, visualisatie en mandala tekenen. Deze muziek resoneert met de verschillende trillingen van de chakra's. Chakradance™ laat de energie weer stromen en ontsteekt daarmee de levenslust. Het is een holistisch proces dat de gevoelens van welbehagen vergroten, zowel fysiek en mentaal. Daarmee geef je jezelf de mogelijkheid het leven dieper te ervaren

Chakradance™ is eenvoudig. Iedereen kan het, jong en oud, man en vrouw. Je beweegt je met gesloten ogen en bij gedempt licht. Dansen door de 7 chakra's is als dansen door 7 verschillende innerlijke landschappen. Elk met hun eigen lessen, betekenissen en verhalen. We onderzoeken onze instincten, onze vrijheid en passie, onze kracht, hoe we liefhebben, hoe we communiceren, onze intuïtie en onze spiritualiteit. Jij geeft vorm aan de dans en de dans op haar beurt vormt jou.

Het is een warme verwelkoming door jouw ziel. Het (her)verbinden met wie jij in essentie bent.
Door Chakradance™ kun je genieten van de harmonie en rust die diep van binnen ontstaat.

Chakradance™ is de dans van (en voor) jouw ziel!

Een Chakradance™ workshop

Chakradance™ vindt plaats in een veilige omgeving en wordt gegeven in groepsverband (individueel op aanvraag). Een Chakradance™ workshop bestaat o.a. uit een begeleide meditatie, dans en visualisatie en een creatieve afsluiting door middel van het tekenen van een persoonlijke mandala. Dit alles gebeurt op speciaal gecomponeerde muziek die resoneert met een specifiek chakra's.

Bij Chakradance™ gaat het om wat jij voelt en ervaart, zonder oordeel. Datgene wat jij hebt ervaren gedurende de reis, in dans of creativiteit, wordt op geen enkele wijze geanalyseerd. Het therapeutische aspect zit namelijk in de dans zelf. Het gaat om voelen en ervaren.


Chakradance™ 'Experience/Discovery' Workshop

Een Chakradance™ workshop van 2 uur waarin we onze 7-chakra's al dansend betreden en in beweging brengen. We starten met een meditatie en een zachte losmaakoefening. Vervolgens gaan we al dansend op reis door alle 7-chakra's op speciale, ritmische, muziek, waarna we de ervaring gaan verwerken in een mandala. Hiervoor is zeker geen tekenervaring nodig! Ter afsluiting van deze innerlijke reis volgt een integratie meditatie. Deze workshop is een warme (her)verbinding met je ware essentie.
Prijs: € 25,- p.p.
Raadpleeg de agenda wanneer en waar deze workshop plaatsvindt.

 

Chakradance™ 8-weekse 'Awaking Cyclus' (8 x 2 uur)

Een Chakradance™ cyclus van 8 weken. Elke workshop duurt 2 uur.
Een cyclus waarmee je jezelf openstelt voor een diepere heling en harmonie van lichaam en geest. Per workshop wordt één van de chakra's liefdevol gestimuleerd om optimaal te stromen. Elk chakra heeft zijn eigen ritmische muziek en (deels gevisualiseerde) dans. 

We starten met een korte meditatie en een zachte losmaakoefening. Vervolgens gaan we dansend op reis door alle 7-chakra's op speciale, ritmische, muziek (iets korter dan bij de Experience/Discovery workshop) waarna we de (deels gevisualiseerde) dans van het chakra dansen dat bij de bewuste workshop hoort. 
Aansluitend gaan we de innerlijke ervaring verwerken in een mandala. Hiervoor is zeker geen tekenervaring nodig! Ter afsluiting van de innerlijke reis volgt een integratiemeditatie.

Workshop 1 - Basischakra                - instincten
Workshop 2 - Sacraalchakra             - vrijheid en passie
Workshop 3 - Zonnevlechtchakra   - kracht
Workshop 4 - Hartchakra                 - liefhebben
Workshop 5 - Keelchakra                  - communiceren
Workshop 6 - 3e Oogchakra             - intuïtie
Workshop 7 - Kruinchakra                - spiritualiteit
Workshop 8 - Integratie

De 'Awakening Cyclus' is een warme (her)verbinding met je ware essentie. Deze cyclus zorgt voor een dieper gevoel van welbehagen. Het is een gevoel van thuiskomen!
Prijs: € 225,- p.p. inclusief cursusmateriaal. Heb je de Awakening cyclus al een keer bij Leefbeeld mogen ervaren, dan krijg je een korting van € 25,- maar geen cursusmap.
Raadpleeg de agenda wanneer en waar deze workshop plaatsvindt.


Chakradance™ 'Celebrating' Workshop

Een speciale Chakradance™ workshop van 4 uur. De naam zegt het al 'Celebrating'. Tijdens deze 4 uur durende workshop gaan we onze chakra's eren. De speciaal gecomponeerde muziek van deze workshop is in een 'Up-tempo' voor alle chakra's. Deze workshop is een 'Viering' van het stromen van onze chakra's. 

Een feestje voor jou en je chakra's!
Prijs: € 35,- p.p.
Raadpleeg de agenda wanneer en waar deze workshop plaatsvindt.


Chakradance™ workshops en kosten

* Chakradance™ Experience/Discovery workshop (2 uur)  €   25,- p.p.
* Chakradance™ Awakening cyclus (8 x 2 uur)                       € 225,- p.p. (€ 200,- p.p. bij herhaling)
   (8 weekse)
* Chakradance™ Celebrating workshop (4 uur)                     €   35,- p.p.

 

Lees meer...

Verwonderbord

Wij zijn lichtpuntjes aan het 'Vindselen'.

Doe je mee....

Agenda

Een agendaplanning hebben we losgelaten! We laten ons meebewegen met de activiteiten waar de behoefte naar uitgaat. Vanuit ons, en vanuit jullie! Dus wil je met een specifieke activiteit starten, bel ons dan om een afspraak te maken. Of check regelmatig onze website voor de (spontane) activiteiten die bij ons in beweging zijn gekomen. Nog beter, meld je aan voor onze verwondermails via info@leefbeeld.nl

Namasté, 
Carolien en Roger